Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerslimburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Aurora
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerslimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Aurora is een lieve oprechte vrouw, die hele rake dingen zegt zonder dat je zelf veel info geeft of uitlegt. Voelt heel goed en wordt er rustig van. Dankjewel aurora




Ervaring van Jean met waarzegger Aurora   Ervaring van Jean met waarzegger Aurora   Ervaring van Jean geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Beste Aurora,

Jij ziet, voelt en overziet. Spatzuiver.
Dank voor jouw hulp en inzichten!

Groet, Rob




Ervaring van Rob met waarzegger Aurora   Ervaring van Rob met waarzegger Aurora   Ervaring van Rob geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Lieve Aurora je bent zo goed, heeeel fijn om me jou te praten! ik bel snel weer, liefs G




Ervaring van Gideon met waarzegger Aurora   Ervaring van Gideon met waarzegger Aurora   Ervaring van Gideon geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Heel fijn en invoelend helderziende.
Bedankt voor je geduld.
Ik bel je zeker weer.




Ervaring van Berna met waarzegger Aurora   Ervaring van Berna met waarzegger Aurora   Ervaring van Berna geplaatst op 13 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Aurora, dank voor het fijne gesprek. Als ondernemer had ik een aantal pittige persoonlijke en zakelijke vragen. Je kwam met de juiste antwoorden en inzichten die ik nodig had. Dank je wel.

Groet!




Ervaring van Ondernemer met waarzegger Aurora   Ervaring van Ondernemer met waarzegger Aurora   Ervaring van Ondernemer geplaatst op 9 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Op heel korte tijd kon je me een heel rijk antwoord geven op mijn relatievraag.
Hier kan ik echt mee verder, dankjewel.





Ervaring van Gerda met waarzegger Aurora   Ervaring van Gerda met waarzegger Aurora   Ervaring van Gerda geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel.




Ervaring van A met waarzegger Aurora   Ervaring van A met waarzegger Aurora   Ervaring van A geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel




Ervaring van A met waarzegger Aurora   Ervaring van A met waarzegger Aurora   Ervaring van A geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Wow Aurora
ik heb je net gesproken ik had niet alleen kippenvel maar ook tranen in mijn ogen en die heb ik nog !!
Wat kan jij veel vertellen en zonder enige info, het was zo helder en duidelijk voor mij
Ik dank je hartelijk voor dit mooie maar vooral liefdevol gesprek
Je bent meer dan 5 sterren waard
tot gauw




Ervaring van marion met waarzegger Aurora   Ervaring van marion met waarzegger Aurora   Ervaring van marion geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Hey Aurora jij zat er weer eens bonk op. Zeer eerlijk en kordaat zonder rond de pot te draaien. Jij bent een uitstekend medium, groetjes G!




Ervaring van Gerrit met waarzegger Aurora   Ervaring van Gerrit met waarzegger Aurora   Ervaring van Gerrit geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Een onvergetelijk gesprek gehad met helderziende Aurora. Een echt aanrader .




Ervaring van Milan met waarzegger Aurora   Ervaring van Milan met waarzegger Aurora   Ervaring van Milan geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Wat een heerlijke dame. Ze geeft je prachtige inzichten en omarmt je met woorden van liefde. Een aanrader.




Ervaring van a n  met waarzegger Aurora   Ervaring van a n  met waarzegger Aurora   Ervaring van a n geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Wat een goede paragnoste. Mijn dank is groot .
Lieve groet , C.




Ervaring van Cor met waarzegger Aurora   Ervaring van Cor met waarzegger Aurora   Ervaring van Cor geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Wow wow wow.
Wat heb ik toch een geweldig goed gesprek met jou gehad.
Wat fijn dat ik zo vrij met jou over alles en niks kon praten.

Dankjewel Aurora




Ervaring van Nikkie met waarzegger Aurora   Ervaring van Nikkie met waarzegger Aurora   Ervaring van Nikkie geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Ik wil je van harte bedanken dat je zoveel tijd en geduld hebt.
Ik ben van mening dat je echt de beste helderziende bent. Je bent een echte aanrader op deze lijn. xx - O




Ervaring van Olivia met waarzegger Aurora   Ervaring van Olivia met waarzegger Aurora   Ervaring van Olivia geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Amai Aurora, je hebt me omver geblazen en terug met m'n voetjes op de grond gezet. Alles wat je zei klopte helemaal dus nu eerst werken aan mezelf en dan pas kan ik die echte liefde ontvangen. En wie weet word ik ooit je collega. Je bent zoooo goed, ik ga je zeker weer bellen. Vele warme en dikke knffs terug als dank .




Ervaring van Annick met waarzegger Aurora   Ervaring van Annick met waarzegger Aurora   Ervaring van Annick geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  hallo Aurora. je had het weer goed gezien. dikke knuffel van M.




Ervaring van Marcel met waarzegger Aurora   Ervaring van Marcel met waarzegger Aurora   Ervaring van Marcel geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Dag Aurora, ik heb vandaag voor de 2de x met je gebeld. Je geeft werkelijk aan hoe het zit, jij bent echt. Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Dankjewel!




Ervaring van Gr. met waarzegger Aurora   Ervaring van Gr. met waarzegger Aurora   Ervaring van Gr. geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Dag Aurora, ik heb vandaag voor de 2de x met je gebeld. Je geeft werkelijk aan hoe het zit, jij bent echt. Ik ben blij dat ik je gevonden heb. Dankjewel!




Ervaring van Gr. met waarzegger Aurora   Ervaring van Gr. met waarzegger Aurora   Ervaring van Gr. geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Lieve A. Je bent een topper.
Alles wat je zegt is uitgekomen.
Dank je wel .




Ervaring van Marcel met waarzegger Aurora   Ervaring van Marcel met waarzegger Aurora   Ervaring van Marcel geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  ik vind ze niet slecht vooral wat persoonlijke groei te maken heeft, toekomst voorspellingen doet ze niet veel denk ik, maar wel hoe je in je leven staat, je werkpunten , en wat je kunt verwachten als je jezelf kent.




Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Aurora   Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Aurora   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 31 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Hele fijne coach en ziet veel over de situatie waarin je zit en het verleden.
Direct maar met veel respect verteld ze waar het op staat en hoe je je pad moet bewandelen.
Hier hou ik van!




Ervaring van Aurora met waarzegger Aurora   Ervaring van Aurora met waarzegger Aurora   Ervaring van Aurora geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Lieve Aurora, je bent de beste. Altijd zo eerlijk en direct.. dankjewel. Liefs A




Ervaring van Anouk met waarzegger Aurora   Ervaring van Anouk met waarzegger Aurora   Ervaring van Anouk geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Lief zuivere medium
Zonder worden weet ze alles precies te vertellen.
Ook haar voorspellingen komen uit.
Alles wat je ziet en vertelt klopt!
Amazing.




Ervaring van S met waarzegger Aurora   Ervaring van S met waarzegger Aurora   Ervaring van S geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Topvrouw, lief en zuiver, voelt en ziet het goed, en wijst je de weg




Ervaring van An met waarzegger Aurora   Ervaring van An met waarzegger Aurora   Ervaring van An geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Dank je wel Aurora. Je kon het allemaal perfect omschrijven. Hopelijk is er snel contact zoals jij voorspelde. Dank voor je bemoedigende woorden.




Ervaring van Madeleine met waarzegger Aurora   Ervaring van Madeleine met waarzegger Aurora   Ervaring van Madeleine geplaatst op 11 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Beste Aurora, jij bent erg goed. Voor iedereen de moeite waard om te bellen. Weet waar ze het over heeft en draait er niet omheen.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Aurora   Ervaring van Vanessa met waarzegger Aurora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Aurora is duidelijk, krachtig en to the point in het consult. Je weet gelijk waar je aan toe bent en het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.

Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op staat.



Dankjewel Aurora, Liefs J




Ervaring van Janette met waarzegger Aurora   Ervaring van Janette met waarzegger Aurora   Ervaring van Janette geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Wat ben jij een zuiver mens.




Ervaring van Latoya  met waarzegger Aurora   Ervaring van Latoya  met waarzegger Aurora   Ervaring van Latoya geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Bedankt voor je heldere uitleg. Ik moest niet veel uitleggen aan je. Je hebt mijn leven op tafel gelegd zoals het nu is. Heb je net aan de lijn gehad.
Ik heb hem dan toch intuatief een berichtje gestuurd met het geen ik ineens doorkreeg: blijf in jezelf geloven. je kunt alles bereiken wat je maar wilt




Ervaring van Anoniem met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniem met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Aurora is in 1 woord GEWELDIG. Ze voelt uitstekend aan en komt met zeer wijs advies. Helpt je op weg en doet een stapje meer. Geen vraag of situatie is haar vreemd en ze is ontzettend liefdevol. Dankjewel en groetjes van M




Ervaring van Marcel met waarzegger Aurora   Ervaring van Marcel met waarzegger Aurora   Ervaring van Marcel geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Lieve Arora, wij hebben elkaar vanmorgen gesproken.
Wij hebben het over werk gehadů jij gaf aan dat Paarden kinderen coaching iets voor mij zou zijn.
Ik vertelde je een paar uur later dan ik stuite op een vacature, kindercoach met paarden. Dat was echt zo apart. Ik kreeg net een mail terug dat ik donderdag op gesprek mag komen ik ben ontzettend benieuwd.
Ik houd je op de hoogte. Het is echt bizar met die vacature. Dankjewel voor je Reading en je bent een topper.
Liefs Vanessa




Ervaring van Vanes met waarzegger Aurora   Ervaring van Vanes met waarzegger Aurora   Ervaring van Vanes geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Dank je wel, dat je mijn relatie met A niet veroordeeld. Voelde me helemaal op mijn gemak bij jou. Benieuwd of er nog reactie komt van A. Laat je dit weten. Liefs S.




Ervaring van Schorpioen met waarzegger Aurora   Ervaring van Schorpioen met waarzegger Aurora   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Je hebt zijn persoonlijkheid en verleden perfect beschreven zoals het is, alsof je hem zelf persoonlijk kent. Ja zo is hij inderdaad. En ik had u niks verteld over zijn moeder, maar ook zijn moeder wist u precies te beschrijven zoals zij is.
Nu weet ik wat ik het best kan doen, bedankt voor uw advies.

Ps. Ik kreeg een heel warm en positief gevoel van het gesprek met u. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniem met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Woow jij bent de beste hier op de lijn 1000%. helaas verbrak de verbinding maar bel je zeker snel weer. JE SLAAT DE SPIJKER OP ZIJN KOP!! Niet normaal hoe goed je bent .




Ervaring van Anoniempje met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniempje met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerslimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerslimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerslimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerslimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden