Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerslimburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerslimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Zij vertelde mij dingen die ze niet kom weten. Toekomst komt ook uit.




Ervaring van Eduard met waarzegger Marie   Ervaring van Eduard met waarzegger Marie   Ervaring van Eduard geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Nelleke, ik had gisteravond een mooi gesprek met jou. Je zag haarfijn wat er thuis allemaal speelde. En je had gelijk dat deze dagen ons beiden goed gedaan hebben. Het was idd vandaag gelukkig allemaal positief, zoals jij al aangaf.




Ervaring van M. met waarzegger Nellekke   Ervaring van M. met waarzegger Nellekke   Ervaring van M. geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nour
  Ervaring met waarzegger Nour
  Ik vind Nour heel verhelderend. Hij heeft mij een hele goede inzicht gegeven en mij ook de diepte in gegaan. Ik kijk heel anders naar het leven nu. Ook geeft hij hele waardevolle tips. Ik ben je echt dankbaar. Tot snel.




Ervaring van Alex met waarzegger Nour   Ervaring van Alex met waarzegger Nour   Ervaring van Alex geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Een echte Sissy. Oprecht en ontzettend zuiver in wat ze ziet.
Respect even tussen ons. Liefs, B.




Ervaring van Brenda met waarzegger Sissy   Ervaring van Brenda met waarzegger Sissy   Ervaring van Brenda geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha ik wil u bedanken voor u eerlijkheid oprechtheid en duidelijkheid. Heb u zondagavond gesproken en zojuist nog eens, en vooral dat laatste gesprek 1000x dank. U bent een geweldige vrouw, ik kon u niet meer bedanken daarom dan maar zo. En vooral en bovenal wil ik nog zeggen eerlijkheid duurt het langst, en dat bent u. xxx.




Ervaring van X met waarzegger Isha   Ervaring van X met waarzegger Isha   Ervaring van X geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Lieve Chantal, hij heeft inderdaad vandaag gebeld zoals jij mij had gezegd. Nu hoop ik dat de rest van de voorspelling snel uitkomt. Heel hartelijk dank.




Ervaring van P met waarzegger Chantal   Ervaring van P met waarzegger Chantal   Ervaring van P geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Wat een fijn gesprek. Goede inzichten gehoord en de persoon voor mij goed omschreven. Top Liefs A.




Ervaring van Anke met waarzegger Maakali   Ervaring van Anke met waarzegger Maakali   Ervaring van Anke geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Coby
  Ervaring met waarzegger Coby
  Coby, echt hierbij WAUW. Je hebt me weer helemaal teruggezet in mijn kracht. Echt goed ben jij. Ik laat je weten wat uit mijn sollicitaties is gekomen.
Astrid.




Ervaring van astrid van berkom met waarzegger Coby   Ervaring van astrid van berkom met waarzegger Coby   Ervaring van astrid van berkom geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Dag Zoya. Deze vrouw moet je zeker bellen.
Echt een TOPPER op deze lijn ik geef haar meer dan 10.
Ik bel haar meermaals in de week voor de moment en geeft me al zoveel geholpen en ook voelt alles zeer direct aan zonder je uitleg moet geven.
Alles komt ook heel snel uit wat ze zegt.
Merci lieve Zoya om mij in deze moeilijke tijd mij te helpen en steun en advies te geven.

Echt bedankt Zoya je bent een lieve eerlijke correcte vrouw.

Dikke kus Sabina.




Ervaring van Sabina met waarzegger Zoya   Ervaring van Sabina met waarzegger Zoya   Ervaring van Sabina geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve lieve Isha, ik heb zojuist een heel fijn gesprek met jou gehad. En alles wat je zei klopte. Ik weet nu ook dat alles goed gaat komen. Ik dank je uit het diepste van mij hart en hoop je snel weer te spreken. Je bent een warm lief en oprecht mens en ik hoop dat je dit nog lang mag doen.
Dankjewel voor alles. Je zei prinsesje, grappig want zo werd ik door mijn opa genoemd.
Dikke kus en knuffel G.




Ervaring van G. met waarzegger Isha   Ervaring van G. met waarzegger Isha   Ervaring van G. geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dank je wel. Je bent fijn om mee te praten. Je stelt me gerust en zet me in m'n kracht. Je vertelt dingen die je echt niet kan weten. Bijzonder mooi.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Bedankt Gunther. Was fijn je weer gesproken te hebben. Je voelt de situatie goed aan en je voorspellingen zijn goed. Ik hou je op de hoogte.

Lieve groet, Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra met waarzegger Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha,

Ik spreek je al een tijd en alles wat je hebt gezegd is uitgekomen. Zo ook mijn nieuwe liefde. Je had het over het getal 5. In de maand 5 mei is hij op mijn pad gekomen en onze eerste afspraak was om klokslag 5 uur. Je bent een topper.




Ervaring van D met waarzegger Isha   Ervaring van D met waarzegger Isha   Ervaring van D geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ongelooflijk hoe accuraat en loepzuiver Anouk is in haar waarnemingen.Heel erg aangenaam om met haar te praten en raad te vragenEen aantal dingen zijn ondertussen al uitgekomen. Het loont echt de moeite Anouk te contacteren.




Ervaring van Isa met waarzegger Anouk   Ervaring van Isa met waarzegger Anouk   Ervaring van Isa geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Bij deze laat ik jou weten dat er vandaag op 2 uur tijd 2 voorspellingen die je kort geleden gedaan hebt uit zijn gekomen. Via de getallen wat je deed met mij. Ik bel je wel als ik je weer eens zie hier. Grt. Van getal 4.




Ervaring van Getal mum. 4 met waarzegger Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 met waarzegger Desteny   Ervaring van Getal mum. 4 geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annicka
  Ervaring met waarzegger Annicka
  Super bedankt voor het uitgebreid email-consult.




Ervaring van Gaby met waarzegger Annicka   Ervaring van Gaby met waarzegger Annicka   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Op aanraden van mijn beste vriendin na alle lof en ongelooflijke voorspellingen die uitkwamen, zelf ook maar is gebeld en kan niet anders zeggen dan WAUW. Het moest ook zo zijn dat ik uw aan de lijn zo krijgen aangezien dat best moeilijk is en kreeg precies te horen wat ik moest horen en alles wat u zei is precies zoals het is. Dank u wel voor dit fijne gesprek en zal u zeker nog vaker bellen. Liefs A. vriendin van S.




Ervaring van bijenkorf met waarzegger Isha   Ervaring van bijenkorf met waarzegger Isha   Ervaring van bijenkorf geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Jij ben een lief en zeer invoelend medium wat je me kon vertellen was echt wauw, dingen die alleen ik kon weten. Zonder veel vragen ging je gelijk naar het knelpunt. Ik weet wat me te doen staat. Waarvoor duizend maal dank. A.




Ervaring van A met waarzegger Sanne   Ervaring van A met waarzegger Sanne   Ervaring van A geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Haiii sabine er zijn weer 2voorspellingen van jou uitgekomen je bent top x.




Ervaring van mxm met waarzegger Sabine   Ervaring van mxm met waarzegger Sabine   Ervaring van mxm geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Thank you for your kind words and a push in the direction i wanted to go. I believe in myself more than even before. Thank you so much.




Ervaring van Ravinder met waarzegger Gunter   Ervaring van Ravinder met waarzegger Gunter   Ervaring van Ravinder geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Nina is zo goed. Ze heeft zelfs letterlijk de woorden geciteerd die later zijn gezegd door iemand anders. Vaker voorgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Oprechte en eerlijke vrouw. Zegt waarover het gaat en dat klopt. Groetjes van Kwebbelaartje.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Maakali   Ervaring van Yvonne met waarzegger Maakali   Ervaring van Yvonne geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, bij deze wil ik laten weten dat er opnieuw een voorspelling van je is uitgekomen. Exact zoals je zei. Ongelooflijk. Keer op keer doe je het opnieuw. en of ik het nu geloof of niet, het loopt uiteindelijk toch weer iedere keer zoals je zegt. Daarbovenop ben je een fantastische coach op alle vlakken.

Heel dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten.

Veel liefs.




Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna, dank je wel voor je mailconsult afgelopen week. Het is eindelijk uitgekomen zoals je zei. Je zei zeker contact binnen de week. En ja hoor, ondanks dat ik het niet geloofde, had je weer gelijk. Ik ben er heel blij mee. Je bent echt enorm goed.
Ik bel je snel weer.

Dank je wel.
Liefs xxx.




Ervaring van .... met waarzegger Romyna   Ervaring van .... met waarzegger Romyna   Ervaring van .... geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petra
  Ervaring met waarzegger Petra
  Petra je hebt gewoon gelijk gehad met mijn relatie, maar ik zag het op dat moment nog niet omdat nog geheim lag daar ben ik achter gekomen, maar heb nog geen bewijs gezien hopelijk komt dat nog naar buiten. Ik wil je graag weer spreken hoe je voor mij voor komende tijd ziet want heb ineens zoveel vragen en advies nodig.




Ervaring van A met waarzegger Petra   Ervaring van A met waarzegger Petra   Ervaring van A geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vera Ann
  Ervaring met waarzegger Vera Ann
  Vera Ann is mijn nummer 1. Ze ziet werkelijk Alles en heeft me de juiste informatie gegeven die ik nodig had. Ik wist niet wat ik moest doen maar met haar uitleg en de inzichten die zo treffend zijn, voor een hele moeilijke situatie waarin ik zit weet ik de juiste richting uit te zetten. Het is ongelooflijk wat ze kan zien. Ik had er al verschillende gesproken maar Vera Ann heeft me echt het meeste geraakt.




Ervaring van Demet met waarzegger Vera Ann   Ervaring van Demet met waarzegger Vera Ann   Ervaring van Demet geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petra
  Ervaring met waarzegger Petra
  Petra je hebt gewoon gelijk gehad met mijn relatie, maar ik zag het op dat moment nog niet omdat nog geheim lag daar ben ik achter gekomen, maar heb nog geen bewijs gezien hopelijk komt dat nog naar buiten. Ik wil je graag weer spreken hoe je voor mij voor komende tijd ziet want heb ineens zoveel vragen en advies nodig.




Ervaring van A met waarzegger Petra   Ervaring van A met waarzegger Petra   Ervaring van A geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Dank voor het verhelderend gesprek en de wijze raad. Het klopt allemaal. Dank voor de rode kaars.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petra
  Ervaring met waarzegger Petra
  Het werken met kleuren en zo je energie voelen is een uniek. Dank je wel voor de positieve vibes.




Ervaring van K met waarzegger Petra   Ervaring van K met waarzegger Petra   Ervaring van K geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shariffa
  Ervaring met waarzegger Shariffa
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het invoelen van een bepaalde persoon. Ze heeft op korte tijd veel verteld, terwijl ik zelf maar een paar vragen aan haar heb verteld en het klopt volledig in mijn huidige situatie en over een bepaald persoon die ik ken. Ik heb er vertrouwen in dat het inderdaad toch gaat uitkomen omdat ik deze persoon goed ken. Voor mij een sterke medium. Dus aarzel niet om haar eens te bellen, de moeite waard.




Ervaring van Nadine met waarzegger Shariffa   Ervaring van Nadine met waarzegger Shariffa   Ervaring van Nadine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met waarzegger Cassandra   Ervaring van Happy chick met waarzegger Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  To the point, oprechte vrouw, geeft de informatie die ze krijgt liefdevol en compleet door. Ben dankbaar voor dit.




Ervaring van Sophie met waarzegger Maakali   Ervaring van Sophie met waarzegger Maakali   Ervaring van Sophie geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ysis
  Ervaring met waarzegger Ysis
  Tijdje geleden had u gezien wat ik nu weet moeilijk maar u heeft wel gelijk gehad hoort mij zeker snel weer. liefs van de dame die u fotos had gestuurd van de week.




Ervaring van anoniem met waarzegger Ysis   Ervaring van anoniem met waarzegger Ysis   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met waarzegger Gazali   Ervaring van Jeannine met waarzegger Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerslimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerslimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerslimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerslimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden