Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerslimburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerslimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Dank je wel.




Ervaring van christel met waarzegger Nina   Ervaring van christel met waarzegger Nina   Ervaring van christel geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met waarzegger Negilia   Ervaring van H.H. met waarzegger Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel.

Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt.

Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen.

Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen.

Liefs je trouw vriendin E.E.




Ervaring van E.E. met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van E.E. met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Hallo John,

fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.




Ervaring van Anita met waarzegger John   Ervaring van Anita met waarzegger John   Ervaring van Anita geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo .
Ik kan nog steeds niet geloven dat jou voorspelling is uitgekomen. Jou getallenkaart klopte precies.
Hartstikke bedankt.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  De meest zuivere op deze lijn. Hij ontvangt heldere boodschappen die ook uitkomen. Dank je wel. In gedachten bij u, Kato.




Ervaring van Kato met waarzegger Gunter   Ervaring van Kato met waarzegger Gunter   Ervaring van Kato geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anou. Wat geweldig ben je, elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Ik hou van jouw adviezen, je bent eerlijk en goed. bedankt daarvoor. Tot horens, Galina.




Ervaring van Galina met waarzegger Anouk   Ervaring van Galina met waarzegger Anouk   Ervaring van Galina geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Wat een mooi consult gaf Thaiis.
Zo zuiver en eerlijk.
Je hoort me binnenkort weer. Helena.




Ervaring van Helena met waarzegger Thaiis   Ervaring van Helena met waarzegger Thaiis   Ervaring van Helena geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Oceana is zo een topper. Zij weet duidelijk de situatie te schetsen. Een van de beste paragnosten die ik ooit heb gesproken. Een aanrader.
Dank je.
Warme knuffel en tot snel. Ella.




Ervaring van Ella met waarzegger Oceana   Ervaring van Ella met waarzegger Oceana   Ervaring van Ella geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Lieve Zoya, wat een geweldig helderziende bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen. Heel erg bedankt voor het mooie telefoonconsult. U bent erg begripvol. Tot binnenkort.




Ervaring van Marcha met waarzegger Zoya   Ervaring van Marcha met waarzegger Zoya   Ervaring van Marcha geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  wauw Tessa ik ben heel tevreden dat ik u heb leren kennen uw voorspellingen komen echt uit i.v.m. mijn operatie , je komt direct to the point houd je niet langer bezig dan nodig en altijd even vriendelijk tot later jammer dat de sterren maar tot 5 gaan anders.gr.fr.




Ervaring van lenssens francine met waarzegger Tessa   Ervaring van lenssens francine met waarzegger Tessa   Ervaring van lenssens francine geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve mensen,
Als je met iets zit bel zeker OLGA. Ze komt niet af met zever. Ze luistert naar je en ze begrijpt hoe de mensen en de wereld in elkaar zit, ze is een top vrouw.
Bedankt liefste Olga. Voor jouw dikke steun.




Ervaring van Gaelle met waarzegger Olga   Ervaring van Gaelle met waarzegger Olga   Ervaring van Gaelle geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid

Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan. super bedankt voor alles.




Ervaring van Tessa met waarzegger Sid   Ervaring van Tessa met waarzegger Sid   Ervaring van Tessa geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Lieve Leandra,

Even een update over mijn tweelingziel. Hij heeft eindelijk contact opgenomen met mij. En niet alleen dat maar ook eindelijk zijn gevoelens voor mij geuit. Ik kon het niet geloven, je had al die tijd gelijk. HIJ HOUDT ECHT VAN MIJ. Dankjewel Lieve Leandra. Groetjes M.




Ervaring van M met waarzegger Leandra   Ervaring van M met waarzegger Leandra   Ervaring van M geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabina
  Ervaring met waarzegger Sabina
  Wat een aangename, eerlijke vrouw. Eerlijk maar toch met zachtheid en ze geeft je tips. Een topper.




Ervaring van Annick met waarzegger Sabina   Ervaring van Annick met waarzegger Sabina   Ervaring van Annick geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve Mathilda, het is altijd zo gezellig om met je te kletsen. Alles wat je zegt klopt tot in de details, je voorspellingen komen ook altijd uit. Je geeft de beste adviezen en bent heel zuiver. 1 van de beste op de lijn en de leukste haha liefs, Ratna.




Ervaring van Ratna met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ratna met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ratna geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lisa
  Ervaring met waarzegger Lisa
  Zeer tevreden
Eerlijk en geeft je een goede inzicht.




Ervaring van Liselotte met waarzegger Lisa   Ervaring van Liselotte met waarzegger Lisa   Ervaring van Liselotte geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Je voorspelde voor me dat er veranderingen zouden komen in de liefde met een week heb een leuke jongen ontmoet en een goede klik is er ook nog wacht met smart op de volgende voorspelling.




Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  lieve Amber
ik wilde je toch een getuigenis schrijven en het bedanken van het mooie gesprek dat we hadden en de inzichten die je me gegeven hebt, en ik beloof je er aan zullen werken.
Ook alles wat je een jaar geleden al had gezegd is uitgekomen mijn dank hiervoor dat wilde ik je ook nog meegeven, bedankt lieve Amber.




Ervaring van lis met waarzegger Amber   Ervaring van lis met waarzegger Amber   Ervaring van lis geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Blessed
  Ervaring met waarzegger Blessed
  Lieve Blessed, ik moest echt even een bericht achterlaten voor jou. Ik belde je net op, in de war en down. Je hebt in een korte tijd veel positieve boodschappen meegegeven. Jouw voorspellingen blijven dan ook hetzelfde in positieve zin. Bedankt voor vandaag en de andere keren. Je bent een superlief mens met leuke humor. Ik bel je gauw weer en hopelijk dan met goed nieuws dat er weer contact is met F. Liefs, FF hopelijk weet je wie ik ben. Xx.




Ervaring van FF met waarzegger Blessed   Ervaring van FF met waarzegger Blessed   Ervaring van FF geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Whaauw, ik ben zo blij met jou op deze lijn. 2 keer gevraagd wanneer ik hem ging zien. Twee keer met een datum gekomen en ook allebei zijn ze uitgekomen. Dankjewel x .




Ervaring van S. met waarzegger Monique   Ervaring van S. met waarzegger Monique   Ervaring van S. geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Hoi Arend
Hoe je het doet weet ik niet maar je slaagt de bal er niet naast morgen mag ik gaan kijken naar een huis.
En ja die boot zal dan een ferry hebben geweest he.
Bedankt Arend.




Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieverd, ik heb je vandaag na een lange tijd gesproken. Ik heb je teruggegeven dat je voorspelling destijds is uitgekomen over m, n werk en salaris. Vandaag heb je me een mooi consult gegeven, zoals je het zelf zo mooi noemt de waarheid. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Eerste gesprek was gelijk raak, Louisa wist dingen te vertellen die weinig mensen uit mijn omgeving wisten. Na het gesprek voelde ik een rust over me heen en heb ik ook dingen kunnen loslaten. De gesprekken erna waren even wonderbaarlijk als het eerste gesprek. Louisa is echt een topper, super dat ze geen hulpmiddelen gebruikt en heerlijk oprecht, lief en direct.




Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, wat is het even een soap bij mij. En je hebt gelijk, wat heb ik een bepaald type man. Maar wat ben jij ontzettend goed. Voor mij de 1 en de topper van deze website. Tot snel liefs, Stefanie.




Ervaring van Stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van Stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Antonia heeft me vanop afstand een healing gegeven. Ik kon heel goed een verlichting en ook een innerlijke warmte ervaren. Ze heeft me bovendien ook adviezen gegeven, die ik zeker ga opvolgen. Dank u wel, Antonia.




Ervaring van Ren met waarzegger Antonia   Ervaring van Ren met waarzegger Antonia   Ervaring van Ren geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louise je hebt gelijk er zit geen motor olie in de auto.




Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, ik ben verbluft.
Hoop dat je echt gelijk krijgt. Ook ben je een lieve vrouw.
Dankje.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, jij weet inmiddels als geen ander hoe sceptisch en kritisch ik ben en iedere keer wanneer ik je bel en jij een voorspelling doet denk ik steeds, dat kan gewoon niet, dit komt nooit uit en toch weet je mij iedere keer weer het tegendeel te bewijzen, ik sta er echt van te kijken. Man man man wat ben jij goed. Al sinds ik je bel hou je vol dat de man waar ik al zo lang contact mee heb voor mij gaat kiezen en dat dat gaandeweg duidelijk zal worden. Ik had al afstand van de man genomen en ik zei nog tegen je: nee voor mij is het nu genoeg geweest. Jij zei: dan zul je stevig in je schoenen moeten staan want hij laat je echt niet gaan, hij houdt van je en ja hoor. Wat ik voor onmogelijk hield is gebeurd. Wat je voorspelde is uitgekomen, bizar gewoon. Je bent recht door zee en eerlijk en als je iets niet ziet gebeuren zeg je het ook zoals het is en dat vind ik ontzettend fijn. Dank je wel voor alle gesprekken en voorspellingen, ik ben inmiddels een trouwe beller en ik hoop dat ik je nog heel vaak mag spreken. Kan ik ergens 10 sterren noteren? Je bent geweldig.




Ervaring van Sweety met waarzegger Anouk   Ervaring van Sweety met waarzegger Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je altijd naar mij luistert naar alle zorgen, wijzend naar de positieve dingen en het beetje hoop in morgen.
Bedankt dat je er altijd voor mij bent tijdens mijn felste regenbuien en in mijn mooiste zonneschijn,
Dankjewel dat je er altijd bent met wijze raad, voor al die keren dat je met mij praat.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  hoi Marja, dank je wel voor ons gesprek ik heb veel steun aan je gesprekken dank daar voor. Het is gelukt ik ga naar leiden en ja ook daar in had je gelijk hij heeft gereageerd.




Ervaring van anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Asteria
  Ervaring met waarzegger Asteria
  Fantastisch medium.Rustgevend, voelt scherp en goed aan en geeft vertrouwen.




Ervaring van anoniem met waarzegger Asteria   Ervaring van anoniem met waarzegger Asteria   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Fantastische.geweldige.lieve Anouk,ik belde je regelmatig met steeds weer de zelfde vragen.de laatste tijd wat minder omdat het altijd gaat zoals jij me vertelde.geweldig gewoon.ik hoef me dus nergens druk om te maken.je verdiend een dikke pluim en nog veel meer.liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke
Het is echt ongelooflijk wat jii kan zien omdat jouw voorspellingen uitgekomen zijn.
Je bent echt zo goed dat ik er steeds over verbaasd ben.
Ik ben je erg dankbaar dat je me inzichten laat zien en mij adviezen geeft.
Jouw voorspellingen komen uit.
Heel knap.
Dankjewel dat je er voor mij bent.
Tot gauw
XXXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marya, jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Je bent ook een heel fijn persoon om mee te praten. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Cindy met waarzegger Marya   Ervaring van Cindy met waarzegger Marya   Ervaring van Cindy geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerslimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerslimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerslimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerslimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden