Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerslimburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Phaedra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerslimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  sorry je viel weg.
Bedankt en ik kijk uit naar de voorspellingen.
Je veteld alles precies zoals het is. Als het uitkomt dan hoor je mij.




Ervaring van Vanes met waarzegger Phaedra   Ervaring van Vanes met waarzegger Phaedra   Ervaring van Vanes geplaatst op 30 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Hartelijk dank voor de voorspelling over de verkoop van ons huis, het is echt uitgekomen, ongelooflijk. Nu wachten op de volgende voorspelling die u gedaan heeft over de breuk met de familie van mijn echtgenoot. Top. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Phaedra   Ervaring van Anoniem met waarzegger Phaedra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Bedankt Phaedra voor de voorspelling en voor het advies. ik ga met de nieuwe inzichten aan de slag. Top.




Ervaring van Jeniffer met waarzegger Phaedra   Ervaring van Jeniffer met waarzegger Phaedra   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Lieve Phaedra ik ben verbaast wat u allemaal weet voelt en ziet. Tis echt ongelofelijk.
Alles maar dan alles klopt.
U bent een erg vriendelijk en aardige dame waar ik me vertrouwd bij voel.
Dankuwel voor deze erg duidelijk en fijn consult.
Ik vertrouw op de voorspellingen die u gedaan heeft.
Bedankt nogmaals.
Tot gauw
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Phaedra   Ervaring van Anoniem met waarzegger Phaedra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Zeker de moeite om te bellen.
Klopt ook wat ze zegt.




Ervaring van A. met waarzegger Phaedra   Ervaring van A. met waarzegger Phaedra   Ervaring van A. geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Hoi Phaedra, ongelofelijk hoe jouw kaarten en mediumschap nauwkeurig zijn. Je vertelt alles op jouw eenvoudige manier maar haarfijn juist. Alles wat je zei klopt en vooral de antwoorden dat je van hierboven krijgt zijn ongelofelijk juist. Ik ben zeer tevreden met jou. Het is zeker waarde naar jou te bellen. Tot binnenkort. Liefs S.




Ervaring van Een trouw beller met waarzegger Phaedra   Ervaring van Een trouw beller met waarzegger Phaedra   Ervaring van Een trouw beller geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Lieve Phaedra,
Je bent super goed. Je weet alles in detail en je bent zeer eenvoudig als persoon. Zeer lief van jou.
Liefs, S.




Ervaring van S met waarzegger Phaedra   Ervaring van S met waarzegger Phaedra   Ervaring van S geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Hey Phaedra, mijn tegoed was op.maar mag ik u nogmaals danken voor deze fantastische reading . Ik ben zo blij dat het met mij en Terence nu de goede kant opgaat .ik bel u graag nog een keer terug.heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Phaedra   Ervaring van Nathalie met waarzegger Phaedra   Ervaring van Nathalie geplaatst op 29 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Dankjewel phaedra voor het consult, ik heb u zojuist gebeld over Terence en mij. en ik wacht het af tot hij mij contacteerd.liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Phaedra   Ervaring van Nathalie met waarzegger Phaedra   Ervaring van Nathalie geplaatst op 28 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Dankjewel voor de consult. Je bent altijd heel duidelijk. Praten met jou brengt me tot rust.




Ervaring van V met waarzegger Phaedra   Ervaring van V met waarzegger Phaedra   Ervaring van V geplaatst op 8 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Ze is een heel goed medium. ze heeft dingen voorspeld die anderen ook hebben voorspeld.Ook heeft ze andere details gezegd wat ze niet kon weten. Super goed.




Ervaring van S met waarzegger Phaedra   Ervaring van S met waarzegger Phaedra   Ervaring van S geplaatst op 11 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Veel dank voor de vele, zeer juiste waarnemingen. Ik kan hier veel mee. A.




Ervaring van A met waarzegger Phaedra   Ervaring van A met waarzegger Phaedra   Ervaring van A geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  Phaedra je hebt me veel verteld dat je niet kon weten , bedankt hiervoor. ik ga het geduld hebben.




Ervaring van c met waarzegger Phaedra   Ervaring van c met waarzegger Phaedra   Ervaring van c geplaatst op 8 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Phaedra
  Ervaring met waarzegger Phaedra
  dag Phaedra,

bedank voor het fijn consult. Je ziet het goed, zonder dat je iets weet! sorry de credits waren op.
veel succes en tot hoors
fijn eindejaar!!!
liefs
kat




Ervaring van kat met waarzegger Phaedra   Ervaring van kat met waarzegger Phaedra   Ervaring van kat geplaatst op 31 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerslimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerslimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerslimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerslimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden