Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerslimburg.nl


  Waarzeggers uit Limburg kijken in de kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online waarzeggers uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerslimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Geweldige consult gehad, zeg waar het op staat en heel lief.




Ervaring van Desiree met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Desiree met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Desiree geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annicka
  Ervaring met waarzegger Annicka
  Wauw lieve Annicka, ik vroeg je enkel of je de kaartjes wilde leggen op mijn relatie. Ik vroeg je verder niets en heb je niet verteld maar wat jij mocht zien en kon vertellen zat er pats boem zo raak op. Alles klopte tot in detail. Ik heb vertrouwen in jou en de rest van de Reading en heb er ook zeker vertrouwen in dat de rest gaat uitkomen. Dankjewel voor je luisterend oor en je adviezen. Je bent een schat en echt een geweldige vrouw.




Ervaring van S met waarzegger Annicka   Ervaring van S met waarzegger Annicka   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Hophe
  Ervaring met waarzegger Hophe
  Bedankt hophe je bent een topper echt de moeite waard om te bellen spreek je gauw weer.




Ervaring van Wendie met waarzegger Hophe   Ervaring van Wendie met waarzegger Hophe   Ervaring van Wendie geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger QuinyQueen
  Ervaring met waarzegger QuinyQueen
  Beste QuinyQueen, hierbij je eerste recentie. Je zat erg goed, helaas verbrak de verbinding. Ik zal je zeker terugbellen. Je blijft goed basic (niet zweverig). Je luistert en legt goed uit, groet M.




Ervaring van anoniem met waarzegger QuinyQueen   Ervaring van anoniem met waarzegger QuinyQueen   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met QuinyQueen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer, wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen. Was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk/financien zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Lieve Jennifer,
Wat fijn om je gister weer te gesproken te hebben. Een van de dingen die je noemde is gisteravond al uitgekomen.Hij was nog iets aan het bedenken en er zou nog een laatste poging van zijn kant komen. Dat gebeurde gisterenavond, maar ik was voorbereid.
Ben heel benieuwd wat het nieuws wat werk en financieen zal zijn. Ik laat het je weten.




Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN met waarzegger Jennifer   Ervaring van NN geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Mathilda dank. Excuses dat ons gesprek verbrak. Je tips zijn helder en ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van J. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van J. met waarzegger MathildaNili   Ervaring van J. geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Sissy blijft bij wat ze ziet, duidelijk, snel,aardig, houd je niet onnodig lang aan de lijn, ik hoop dat het gaat gebeuren zodat ik verder kan.




Ervaring van Y met waarzegger Sissy   Ervaring van Y met waarzegger Sissy   Ervaring van Y geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique na 6 moeilijk lange maanden voor mij
Is er eindelijk een positieve doorbraak. Ik ben altijd in je blijven geloven en heb enorm veel steun gehad aan jou.
Jou tijdspapaling is op zo juist.
Waauw is het minste wat ik kan zeggen over jou. Je bent een aanrader voor iedereen.
Bedankt Monique en tot gauw. X.




Ervaring van A met waarzegger Monique   Ervaring van A met waarzegger Monique   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  U wist welke personen een rol speelden in mijn leven en hoe ze zich verhielden tot mij. Wat u zegde kon ik allemaal een plaats geven. Volle vertrouwen in de toekomst die u voor mij zag. Deze vriendelijke vrouw heeft de gave.




Ervaring van manuithetverleden met waarzegger Sharida   Ervaring van manuithetverleden met waarzegger Sharida   Ervaring van manuithetverleden geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maja
  Ervaring met waarzegger Maja
  Hallo lieverd, zojuist een heel erg fijn gesprek gehad en je begreep mij volkomen. Ik ga afwachten of je voorspellingen gaan uitkomen. Bedankt en ik bel je in de toekomst nog eens op. liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Maja   Ervaring van Anoniem met waarzegger Maja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Zeer toffe dame, voelt de dingen zeer goed aan. Zeker de moeite om te bellen.




Ervaring van A. met waarzegger Noura   Ervaring van A. met waarzegger Noura   Ervaring van A. geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Hartelijk dank voor jou mail-consult. Zoals steeds heel gedetailleerd en goed advies.




Ervaring van Kristl met waarzegger Romyna   Ervaring van Kristl met waarzegger Romyna   Ervaring van Kristl geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maja
  Ervaring met waarzegger Maja
  Hele leuke vrouw om mee te praten. Ze ziet de dingen ook goed en hoop dat haar voorspellingen ook uit komen dat laat ik dan nog weten. Een aanrader.




Ervaring van Laurens met waarzegger Maja   Ervaring van Laurens met waarzegger Maja   Ervaring van Laurens geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra heel erg bedankt voor je consult.
Ik zal de juiste keuze gaan maken en hopen dat het mijn juiste beslissing is.
Ik wil je bedanken omdat de verbinding werd verbroken.
Tot snel XXX M.




Ervaring van M met waarzegger Cassandra   Ervaring van M met waarzegger Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Marie, ik heb u vanmiddag gesproken en de verbinding verbrak nog eenmaal u heeft mij een paar dagen geleden gezegd dat het probleem of irritatie met broer en zus over geld familie opgelost zou worden. Na een gesprek lijkt dit inderdaad zo te zijn. U voorspelling klopt.




Ervaring van Fan met waarzegger Marie   Ervaring van Fan met waarzegger Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bhartie
  Ervaring met waarzegger Bhartie
  Hallo, ik ben zo blij dat ik je even gesproken heb. Je had gelijk over dat ze weggaat. Het geeft mij een goed gevoel dat je mij zoveel rust geeft. xxxx.




Ervaring van M. met waarzegger Bhartie   Ervaring van M. met waarzegger Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Mathilda kwam met zoveel informatie dit keer. Vorige keren was zo ook altijd concreet en is ook uitgekomen maar ditmaal zoveel details.
Dank je wel.




Ervaring van Ki met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ki met waarzegger MathildaNili   Ervaring van Ki geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Lieve schat, ik heb vooral 1 woord: WAUW.
Ongelooflijk hoe jij kunt invoelen.
Direct, snel, volledig. Alle personen kloppen van A tot Z. Stukje toekomst erbij en uitleg zielsverbinding. Na 1 gesprek met jou is alles duidelijk. Een topper ben je. Dikke xxx.




Ervaring van A.AB met waarzegger Stephanie   Ervaring van A.AB met waarzegger Stephanie   Ervaring van A.AB geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique vandaag gesproken. Goed gesprek gehad. Ze geeft je een datum voor de voorspellingen en schetst de situatie en mijn gevoelens heel correct zonder al te veel te vragen. Heel blij haar gesproken te hebben. Zal haar zeker nog een keer bellen.




Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J met waarzegger Monique   Ervaring van J geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Dankjewel om me in mijn kracht te helpen.
Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Beau   Ervaring van Inge met waarzegger Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Lieve Oceana,
Bedankt voor het mooie consult , ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met waarzegger Oceana   Ervaring van L met waarzegger Oceana   Ervaring van L geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Dank je wel Dirk, jou bericht heeft mij heel erg geholpen,we zullen elkaar nog mailen als de nood weer nabij is. Groetjes R en S.




Ervaring van R en S met waarzegger Dirk   Ervaring van R en S met waarzegger Dirk   Ervaring van R en S geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali,

Dankjewel voor je top consult, ik stelde je een vraag en je zat meteen raak.
Je wist dingen te benoemen wat je niet kon weten. Daarnaast heb je humor, ik heb echt genoten van ons gesprek. Ik wens dat je nog veel mensen mag helpen met je gave en je mooie ziel.




Ervaring van Caroline met waarzegger Gazali   Ervaring van Caroline met waarzegger Gazali   Ervaring van Caroline geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Hophe
  Ervaring met waarzegger Hophe
  Dag Hophe, jouw voorspelling was zo hard uitgekomen en ik ben er superblij mee. Je weet wel met die collega.




Ervaring van D met waarzegger Hophe   Ervaring van D met waarzegger Hophe   Ervaring van D geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Af en toe bel ik Sissy, steeds voor het zelfde. En ik vind haar een fantastisch persoon om mee te praten. Ze houdt je ook niet langer aan de lijn dan nodig is en geeft gewoon het antwoord dat je nodig hebt, zonder te veel blabla er rond.
Ook de manier hoe ze het brengt vind ik helemaal top. Voor mij behoord ze mee bij 1 van de meest fijne mensen die je hier maar kunt spreken.




Ervaring van Joyce met waarzegger Sissy   Ervaring van Joyce met waarzegger Sissy   Ervaring van Joyce geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hoi Beau,

Toch altijd leuk jou te spreken.
Hoe meer ik hem in parkeren zet zoals jij zij, hoe vlugger hij naar 2 Vitesse gaat.

Groetjes cadeau.




Ervaring van Rita met waarzegger Beau   Ervaring van Rita met waarzegger Beau   Ervaring van Rita geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Van een collegaatje liefs.




Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Geen enkel medium hier op deze site zat er zo dicht bij als jij. Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Liefs.




Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny is echt super goed. Ze wist zonder dat ik dat vertelde over mijn ex en dat er een i in zijn naam is. Nu nog afwachten of de voorspelling uitkomt.
Liefs S.




Ervaring van S met waarzegger Desteny   Ervaring van S met waarzegger Desteny   Ervaring van S geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Lieve Yellow, wilde je nog laten weten dat het gesprek vorige week donderdag voor mijn dochter goed is gegaan. Dankjewel xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Yellow   Ervaring van Karin met waarzegger Yellow   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Destiny
  Ervaring met waarzegger Destiny
  Destiny wat een lieve vrouw ben jij. Maar beter nog wat ben jij goed WHAW duidelijk en correct met alleen een naam super. We moeten nog even door het proces maar met jouw geruststelling kan ik de moed erin houden. Ik ben heel zeker van jou oprechtheid en gave. Ik raad iedereen aan zeker Destiny eens te bellen. Deze dame helpt je X.




Ervaring van A met waarzegger Destiny   Ervaring van A met waarzegger Destiny   Ervaring van A geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Egon
  Ervaring met waarzegger Egon
  Vanmiddag hebben we elkaar gesproken, dank voor dit fijne en duidelijke gesprek op gelijke golflengte. Zeer de moeite waard om te bellen, duidelijk, helder, liefdevol en met humor. Nogmaals dank Egon. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van Mar met waarzegger Egon   Ervaring van Mar met waarzegger Egon   Ervaring van Mar geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amira
  Ervaring met waarzegger Amira
  Lieve Amira je bent voor mij echt de beste op deze lijn. Ik bel je regelmatig als ik het allemaal even niet meer weet. Helaas vergeet ik door bepaalde spanning wat je gezegd heb waar ik regelmatig voor bel. Gister had ik je gebeld betreffende mijn zoon en je had gelijk we hebben net het bericht gehad. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel Mewanda.




Ervaring van mewanda met waarzegger Amira   Ervaring van mewanda met waarzegger Amira   Ervaring van mewanda geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerslimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerslimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerslimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerslimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden